Yogavakantie op Terschelling & yogaweekend op de Veluwe

Een yoga weekend en yoga vakantie met YogaTerschelling is ontspannen genieten en frisse energie op doen. Uitstekend en geheel verzorgd. Met verblijf in een sfeervolle accommodatie met hartverwarmende yoga, enthousiaste mensen en heerlijke vegetarische gerechten. De unieke combinatie voor een ontspannen en inspirerende vakantie.

Yoga met aandacht voor beweging, houding, ademhaling, concentratie en meditatie. De energie stroomt en het verbindt je met je natuur. Wat is er dan mooier om dit op het prachtige waddeneiland Terschelling te beleven. De zee, de rust, de lucht en de ruimte van het eiland versterken de ervaring er helemaal uit te zijn.

Yoga geeft ontspanning, balans en vitaliteit. Het ontspant terwijl je diepere energiebronnen ontdekt. Je voelt je er fit, energiek en ontspannen door. Dit geeft rust, stilte en inspiratie. De weekenden zijn daarom aantrekkelijk voor een ieder - inclusief beginner- die belangstelling heeft voor bewust zijn, ontspannen bewegen en gezond leven.

Voor een overzicht van de yogaweekenden en yogavakanties kijk in de Yoga agenda.

 

 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: